Morrn morrn!

Fy fan va rörigt det är här hemma nu, körde ett lass me kartonger i lördags o blir ett lass till på torsdag lr fredag o själva flytten går av stapeln på lördag morgon=D känns helt underbart att komma från stan utan störiga grannar osv. är ju inte långt från stan heller så tar ju inga tider att åka emellan, fick hem ansökningspapper igår som ja ska söka till äldreomsorgen, vet ju bara inte när leo ska börja på dagis så det lär ju bli lite trixigt. Men är nog ganska enkelt då det inte är något kommunalt dagis utan typ nån förening som har hand om det så man slipper förhoppningsvis ansökningstiden på fyra månader som i stan=)
Dricker lite kaffe nu o leo har precis somnat om en stund, o dagen kommer gå ut på att ja ska packa ner sängkläderna, våra kläder o plocka ner alla gardiner o stänger.
Imorrn ska vi ner till bvc o väga mäta leo alltid lika kul tycker ja.
nepp nu ska ja försöka hinna göra mej lite klar också innan pyret vaknar.
puss o hej!

Kommentarer
Postat av: L

Hallå. Ni flyttar redan nu på lördag alltså? Det var snabbt :P Då försvinner du ut i skogen strax då. Hoppas att ni får det bra ute i västrum, och att man ser dig nån gång ibland ändå. Satt i alla fall och tänkte på väskan som jag lånade till paris. Tänkte att du kanske vill ha den nu innan ni flyttar..

2009-01-20 @ 12:31:19
URL: http://chokladsmurf.blogg.se/
Postat av: L

Precis :) Mjoo.. Jag är i tuna nu, men har tänkt träna torsdag, fredag och lördag i alla fall :) Vill du hänga på?

2009-01-20 @ 14:34:50
URL: http://chokladsmurf.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0