Foppa

ojojoj nu har ja inte skrivit på flera veckor, har hunnit vara midsommar vilket firades hos jockes mamma. gick brevid på jobbet förra veckan vilket känns jätteskönt, tror ja kommer trivas där. Har 2 veckors ledigt nu innan arbetet drar igång slutet på vecka 28. känns lite trist att man börjar på vis men vafan det är ju ändå inte lika kul som förr?=) Ska ut på torsdagen iaf.
Idag har vi varit (haha aaa du Lina) i tuna o gått på marknad. Köpte mej ett par sånna där tofflor ja sagt ja aldrig skulle köpa men måste ha dom under jobbet, har verkligen inte några andra jobbartofflor som är sköna så=P en ljusrosa modell vart det=) Blev även 10 st munkar=P
näe nu blir det att mysa hemma resten av dagen o kanske lägga sig en stund i solen!
puss puss

Student fredag!

Vart lite arg idag när dom ringde 40 minuter innan ja skulle lämna leo på dagis o sa att han skulle vara ända barnet där. Alla andra föräldrarna ville tydligen ha sina ungar hemma idag?..så leo är hemma med mej vilket förstörde mina planer på att åka in till stan o fixa lite. Är inget jobbigt att ha men han så men orka hålla på o dra fram vagnen hela tiden egtersom det är olika ställen ja ska till plus att det regnar o vi har inget bra regnskydd till vagnen.
Urs känns inte så roligt då..
men men blir endå att åka in o handla sen iaf så man får nåt gjort, men lite pissigt är det att dagis ringer.
Ikväll blir det fest iaf o det ska bli skönt, avkopplande o riktigt kul=D
Trevlig helg nu alla studentfirare!
Puss

=D

Torsdag idag o jag har varit i gamleby på ett informationsmöte för sommarvikarierna. Alla verkar jätte trevlig där o jag tror att det blir en jätte bra sommar. Fick mitt schema o inskolningsdagar klart vilket ser toppen ut och jag kommer att jobba massor av 7-14 pass vilket passar mej perfekt=D
Så vecka 26 börjar jag inlärningen och den schemalagda jobbperioden börjar slutet på vecka 28.
Vart även en sväng till stan efteråt  där jag äntligen köpte mej ett par jeansleggings som jag kollat in läääänge. Vart även nya tuffa strumpor till lilleman=)
Imorrn blir det utgång me stumpan Alex vilket jag ser fram emot nåt enormt=D
Nepp slänga sig i soffan en stund.
Puss puss o kram

Halsont

Idag är det en ny dag och ja är hemma med leo då både han o ja har åkt på en förkylning. Har svinont i halsen men hoppas att det går över snart.
Har precis kollat nya Fast and furious och I Like<3
Gilla slutet som fan=P
hehe..ja idag blir det inget annat än film o varmt te för min del=)
Hoppas ni andra är friska o krya!!
Puss o kram

Helg

Fredag idag=)
Har bara legat o slöat mej på soffan o tryckt i mej en massa onyttigheter=P hehe kan lova det varit riktigt skönt har även tagit mej en varm dusch i våran nya! Ska snart åka o hämta leo på dagis och som vanligt blir det full rulle när han är hemma haha...han knallar ju för fullt nu=D Mammas älskling<3
Igår var ja i stan igen köpte lite saker på rusta sen vart det en kaffe hos snuttan alex. Jätte kul o ses igen gumman<3
Men kände idag att ja palla fan inte att göra något eftersom ja haft så in i helvetet ont i ryggen senaste dagarna, känns dock mkt bättre idag.
Skönt me helg o att finast är hemma så det blir lite myys<3
Trevlig helg o puss på er!

Idag

God morgon!
Onsdag idag o ja ska in till stan o träffa rosa, ska hjälpa henne me teorin. Sen ska hon bjuda på lunch=)
Helt luspank tills imorrn då mina a-kassa pengar rullar in på kontot igen=P
Var inne i stan även igår då ja hade ett möte på ams. Sprang på rosis efter det o vi tog oss en fika kul att ses ibland eftersom vi va sååå tajta innan. Så vi bestämde även idag=)
Nu har ja precis gjort mej klar o lagt lillfisen som går nu btw=D så han får sova en stund innan dagis.
Dricker mitt kära kaffe o väntar...
Förövrigt så har ja gått ner ytterligare 2,5 kg=D heeeelt underbart!!
Vill gå ner typ 5-8 kg till men kommer väl dit nångång igen=P kan ju inte hänga upp sig på vikten liksom utan känna att man är snygg ist. Men aja ha en fin o underbar dag så hörs vi snart igen!
Puss puss

RSS 2.0